Azt nehezen képzeljük el, hogy a résnyire nyitott szemű raplegenda zihálva tapossa szüretkor a szőlőt, és nem is ez a helyzet. Inkább csak a nevét adja egy ausztrál pince borához, a 19 Crimes által gyártott Snoop Cali Redhez. 

Ahogy az a modern boroknál lenni szokott, kötelező az izgalmas háttértörténet, ami megfogja a fiatalabb generációkat is. Erre játszik a pincészet már a nevével is, a 19 Crimes ugyanis a kontinens betelepítésére, a büntetőkolóniák idejére utal. Az Angliából idehajózott elítélteket ugyanis 19 fő bűntett miatt ítélték el, de ezek az ítéletek korántsem voltak egy súlycsoportban. Van, akit egyszerű lopásért, van, akit politikai okokból vittek a világ végére. 

Ők voltak az elsők, akik kegyetlen küzdelemben, de megalapozták a mai Ausztrália képét. Nos, erre jön még pluszban Snoop Dog arca, aki kicsit erőltetve, de beleillik ebbe a törvényen kívüli, lázadó irányvonalba. A történelmi vonallal kevert rapper-gengszter vörös életérzés 12 dolláros (4 ezer forint) áron kerül majd a boltokba az Egyesült Államokban.

Kövess minket a Facebook-on!