Az eszetlenül túlárazott luxustermékeknek is megvan a maguk filozófiája, ami az olyan dúsgazdag világsztár rappereket is vásárlásra csábítja, mint Drake. Mert mivel elégedne meg korunk egyik legsikeresebb zenei előadója, ha nem a legjobbal? 

A legjobb pedig mindig elérhetetlen, művészi darab, kimondhatatlan ritka anyagokból készül, általában kézzel, valamilyen egzotikus országban, Európában, horror összegért. Igen, ezért vett Drake (vagy vettek neki a lakberendezői) egy Hästens ágyat 390 ezer dollárért, vagyis 130 millió forintért.

Egy matracot.

130 000 000 forintért.

Amikor agyunkban felmerül a jogos kérdés, hogy mi kerül ezen ennyibe, természetesen arra is van válasz. Linus Adolfsson, a Los Angeles-i üzlet tulajdonosa a Complex.com-nak árulta el, hogy a közel egytonnás ágyszörny az álomgyártás csúcsa, egy olyan fekhely, ami csak és kizárólag természetes anyagokból, gyapjúból, pamutból, lenből és lószőrből készült. A lószőr fontos, ez a legfelsőbb réteg, ezen keresztül lélegzik az ágy, aminek rugóit is pont annyiszor csavarták, és olyan fémből készítették, ami a lehető legjobb alvást garantálja. 

130 milliós matracon alszik a világsztár rapper 1

A ritka anyagokra tehát adhatunk egy pipát. 

Kézzel készült? Naná, 600 óráig szöszmötöltek vele a szakik, és ezzel nincs vége, az ágy mellé 25 évig jár a gyári karbantartó szolgáltatás. Egy profi matracguru csapat érkezik a tulajhoz, akik megforgatják, átmozgatják a Grand Vividus névre keresztelt míves darabot. 

130 milliós matracon alszik a világsztár rapper 2130 milliós matracon alszik a világsztár rapper 3

Művészi darab? Abszolút! A Grand Vividus a cég nyereggyártó gyökereit idézi meg a 18. századból, ez vezérelte a tervezést, ami valódi funkcionális művészet.

Kövess minket a Facebook-on!