A koronavírus-járvány berobbanásakor több luxuscikkeket gyártó vállalat, köztük a Louis Vuitton tulajdonosa, az LVMH cégcsoport is átállt olyan eszközök és felszerelések gyártására, melyekre nagyobb szükség van ezekben az időkben. Ez persze nem jelentette azt, hogy a leggazdagabbaknak nem lesz mire elkölteniük a pénzüket.

Meteoritból készített luxusórát a Louis Vuitton 1

A divatmárka előállt az Escale Spin Time Meteorite nevű órájával, melynek különleges alkotóeleme a 18 karátos rózsaaranyból és titánból készült 41 mm-es ház mellett a számlap, melyet egy 600 millió éve a Földbe csapódott meteoritból faragtak ki. A luxusóra a pontos időt sem úgy jeleníti meg, mint hagyományosabb társai: a perceket hétköznapi módon egy mutató jelöli, azonban azt aktuális órát forgó kockákról olvashatja le viselője. A képen 10 óra 9 percet mutat az óra.

Meteoritból készített luxusórát a Louis Vuitton 2

A Namíbiában fellelt Gibeon-meteoritokból készült számlap mintázatát jól kiegészíti a forgó kockákon látható motívumok, melyek a Louis Vuitton más termékeiről is ismerősek lehetnek. A szerkezet a csuklóra aligátorbőrből készült szíjjal rögzíthető, potom 49 500 dollár (16,4 millió forint) ellenében.

Keresd az élet első osztályú pillanatait a Facebookon is, kövess bennünket!

Kövess minket a Facebook-on!