Első ránézésre nem biztos, hogy Arnold Schwarzeneggerre rámondaná az ember, hogy már 72 éves. A osztrák származású színészre életkora miatt a koronavírus komolyabb szövődményekkel is járhat, így nem csoda, hogy a korábbi politikus is megüzente mindenkinek, hogy maradjanak otthon.

Néhanapján azonban neki is ki kell mozdulnia kaliforniai otthonából. Nemrégiben biciklizés közben fotózták le a sztárt, aki megtette a szükséges óvintézkedéseket, és maszkkal az arcán indult kerekezni. Az arcát takaró fekete lepel azonban mindent vitt: oldalán fehér betűkkel a Terminátor-filmek egyik ikonikus mondatára utaló We’ll be back (Visszatérünk) felirat volt olvasható.

Schwarzenegger maszkját lehetetlen überelni 2

A maszkot egyébként bárki megrendelheti Schwarzenegger webshopjából 16 dollárért (5200 forintért). Az ebből származó bevételt az utolsó centig egy, a színész által 1992-ben alapított nonprofit szervezet kapja. Az After-School All-Stars hátrányos helyzetű gyerekeknek szervez olyan programokat, melyekkel leköthetik magukat az iskolaidő után. A gyerekek számtalan foglalkozás közül választhatnak, a művészeti oktatástól kezdve a fitneszedzésekig, mindezt ingyenesen.

Schwarzenegger maszkját lehetetlen überelni 3

Kövess minket a Facebook-on!