Drake már bebizonyította, hogy nem veti meg a luxuscikkeket. Korábban egy 190 millió forint értékű egyedi luxusórával pózolt az Instagramon, most pedig az új, saját villájában forgatott klipje miatt kapta fel az internet a világsztárt. Az ötperces videóban a rapper bejárja otthonának jelentős részét, majd stílusosan egy tűzijátékkal zárja a kisfilmet.

A The Embassy nevű ingatlan Toronto luxusnegyedében található, megépítése körülbelül 100 millió dollárt (33,6 milliárd forint) emésztett fel. A milliomosok szomszédságában található telek korábban üres volt, és csak a földterület megvásárlása egy vagyonba, pontosabban 6,7 millió dollárba (2,25 milliárd forintba) került. Itt épült fel a 3250 négyzetméteres palota, melyet egy 4,4 méter magas kerítés vesz körül. Utóbbi megépítéséhez külön engedélyt kért Drake a város elöljáróitól, ugyanis a torontói szabályok szerint sehol sem lehet a kerítés két méternél magasabb.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés, Jan 28., 2020, időpont: 4:04 (PST időzóna szerint)

A belteret a csillogás uralja, azonban rengeteg szürke, fekete és fehér felület is található. A villa tele van sportolók és zenészek emléktárgyaival, legyen szó például Michael Jackson egyik kazettájáról, de a korábbi amerikai elnök, Barack Obama aláírásával is találkozni.

Ha már sport, nem lehet elmenni szó nélkül a telken található NBA-szabvány kosárlabdapálya mellett sem, melyre a szintén népszerű producer, DJ Khaled is irigy.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

DJ KHALED (@djkhaled) által megosztott bejegyzés, Jan 22., 2020, időpont: 8:46 (PST időzóna szerint)

A villa egyik legfurcsább része az automatizált WC, mely a belépés pillanatától kezdve lágy zenét játszik.