Európai szemmel a japán egy igen furcsa nép. Egyik érdekes hóbortjuk az anime, amiből mindenféle létezik, az apró gyerekektől a felnőttekig mindenki megtalálhatja azt, ami őt a legjobban szórakoztatja. Sokaknak tetszenek az olyan alkotások, ahol a főszereplő(k) hiányos öltözetben jelennek meg, az ilyen karaktereknek komoly rajongói táboraik akadnak.

Az Arknights nevű mobilalkalmazás főszereplői is rendkívül népszerűek a felkelő nap országában. Kihasználva vonzerejüket, a játék egyes, hiányosan felöltözött karaktereit szappanokba rejtették, és a lányokat csak akkor láthatja meg a rajongó, ha elhasználják a szappant teljes egészében. Ezzel persze saját higiéniájukat javítják a vásárlók, távol tartva kezeiktől a koronavírust.

A szappanokban háromféle női karakter található, melyek a használat során egyre többet engednek láttatni magukból. A kíváncsi természetűek – ahogy az alábbi videóban is látható – egy éles szerszámmal ketté tudják szedni a szappant az illesztés mentén, és hamarabb hozzáférhetnek a figurához.

A rajongás mértékét jól mutatja, hogy a szappant jelenleg sehol sem lehet kapni, az online felületeken sem lehet megrendelni.