A karanténban unatkozóknak néha komoly feladat elverni valamivel az időt, de szerencsére online rengeteg lehetőség akad a fájdalmas unalom enyhítésére. Többek között az egyik vezető pornóoldal, a Pornhub is segítő kezet nyújt a bajban. Az egész világnak ingyenes prémium hozzáférést ad az oldal a prémium tartalmakhoz!

Ingyenpornó egy hónapig az egész világnak 1

Mindenki ott segít, ahol tud, ezért a cég első körben Olaszországban, majd néhány napra rá Franciaországban és Spanyolországban kínálta fel prémium tartalmait ingyenesen a felhasználóknak. Ezzel azért komoly bevételről mondanak le, mert az előfizetés normális esetben havi tíz dollár (3300 forint), illetve egész éves bérlet esetén havi 8 dollár, tehát körülbelül egy átlagos internet előfizetés ára.

Corey Price, a Pornhub elnöke szerint annyi a céljuk csak, hogy az emberek ne menjenek el otthonról, így segítve a koronavírus terjedésének lassítását. Hozzátette, hogy a videókon keresztül befolyó összegek 85 százalékát a pornószínészeknek adják, akiknek nehéz ez az időszak, mert nem tudnak dolgozni.

Az oldal nem mellesleg másban is nagylelkű volt, 50 000 db maszkot ajándékozott New York mentőseinek és orvosainak.