Egy japán bútorcég úgy gondolta, a videojátékokkal szórakozó tömegeknek nem elég egy holmi gamerszék, ezért elkészítették a gamerágyat. A játéknak így akkor sem kell megszakadnia, amikor már az üléshez is túl fáradt az ember.

Így néz ki a legnagyobb kockák ágya 1

Az átszámítva körülbelül 90 ezer forintba kerülő alapverzió mindössze az ágyból és egy, az ágy végében található kis asztalkából áll, de a cég webshopjából különféle kényelmi elemekkel kiegészítve a végső összeg hamar elérheti a 354 ezer forintnak megfelelő jent is.

Így néz ki a legnagyobb kockák ágya 2

A dupla ágyat egy egyedi babzsák-párna és gamertakaró (nos, létezik ilyen is) teszi kényelmessé. Fekvés közben egy filmet is meg lehet nézni a telefonon anélkül, hogy bárki is hozzáérne: a készüléket egy tartóba belehelyezve fekve is lehet mozizni. A szabad kezekkel a telefontartás helyett a nasit lehet a szájhoz emelni.

Így néz ki a legnagyobb kockák ágya 3

A megfelelő ellátmány esetén akár hosszabb időt is eltölthet az ágyban az ember. Mivel már az étel és ital kérdése, a számlák befizetése és számos egyéb teendő is elintézhető az internetről, szinte nincs semmi, ami visszatartson attól, hogy bekuckózzunk a kényelmes fészekbe – leszámítva a tisztálkodást.