Különleges módon koronázta meg egy malajziai színészpár esküvőjük napját. Zahirah Macwilson és Aiman Hakim Redza lakodalmának fénypontja egy, a mennyezetről leereszkedő esküvői torta volt.

A nyolc emeletes süteménytoronyt fejjel lefelé tették fel a talapzatra, mely a megfelelő pillanatban leereszkedett. A tortacsodát egy kuala lumpuri cukrász-testvérpár készítette, elmondásuk szerint egy hétig dolgoztak a remekművön. Az ötlet egyébként már 2017-ben megszületett, de egészen mostanáig kellett várniuk arra, hogy meg is valósíthassák.

Különleges tortával nyűgözték le a násznépet a friss házasok 1

Ez nem is csoda, hiszen az ehető csillár átszámítva közel 750 ezer forintba került, és a délkelet-ázsiai ország sem arról ismert, hogy mindenkit felvet a pénz. “Örülök annak, hogy ez az esküvő tudatosította a maláj emberekben, hogy elő tudunk állni olyan kreatív tortákkal, mint ez is” – mondta Lily Osman, az egyik cukrász.

“A fehér süteményeket egy hétig készítettük, de csak egy órába telt, amíg fellógattuk őket éppen úgy, mint egy csillárt. Nehéz és trükkös művelet volt, ugyanis a torták rendkívül sérülékenyek” – tette hozzá.