Ma már hatalmas tömegek számára elérhető az óceánjárós kirándulás, nem véletlenül vannak valódi úszó városok, és pörögnek ezerrel a gyárak, az igény egyre csak nő. Csakhogy a szűk kabinos, visító gyerekekkel teli gigantikus hajókkal ellenben vannak, akik másra vágynak. 

Nekik szól a Virgin új hajója, a Scarlet Lady, amiben minden a legmagasabb szintű kényeztetésről szól, gyerekzsivaj nélkül. Pont ezért csak 18 éven felüliek válthatnak jegyet a 277 méteres kolosszusra. 

A Scarlet Lady maximális kapacitása 4400 utas személyzettel együtt, a kabinok 86 százaléka rendelkezik erkéllyel, és 93 százalék néz a vízre, tehát ablaktalan lyukakra itt nem kell számítani. A szórakoztatás pedig teljes körű, bárok, éttermek, hatalmas szalonok, márvánnyal borított fürdőszobák, külső futópálya várja a vendégeket. 

Csak felnőttek utazhatnak majd a világ egyik leggazdagabb emberének luxus óceánjáróján 1Csak felnőttek utazhatnak majd a világ egyik leggazdagabb emberének luxus óceánjáróján 2Csak felnőttek utazhatnak majd a világ egyik leggazdagabb emberének luxus óceánjáróján 3Csak felnőttek utazhatnak majd a világ egyik leggazdagabb emberének luxus óceánjáróján 4

Az iszonyatos tömeg mozgatásáról négy Wärtsilä dízel-elektromos erőforrás gondoskodik, összesen 64000 lóerővel, az utazósebessége így 37 km/óra, teljes gőzzel pedig 41 km/órára képes a Scarlet Lady. 

Az időzítés nem túl rózsás így a koronavírus miatt kialakult nemzetközi helyzet miatt, de ez egy hosszú távú üzlet a Virgin számára, ez még csak az első hajó a sorban, négy további követi majd. Az első rövid, háromnapos túrára 760 fontért, vagyis 300 ezer forintért lehet jegyet váltani. Egyelőre még.