2010 óta ostromolja sikeresen a slágerlistákat a kanadai rapper, Drake. Az Instagramon 63 millió követővel rendelkező 33 éves férfi az elmúlt évtizedben szépen meggazdagodott, így nem meglepő, hogy nemrégiben egy New York-i órakészítő központjából posztolt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2020, időpont: 4:07 (PST időzóna szerint)

Látogatásának oka egy új óra elkészülte volt: az Astronomia Casino nevű időmérő szerkezet mostantól Drake gyűjteményét képezi. A bőrszíjas, aranyozott eszközt a Jacob & Co. készítette, különlegessége pedig a hagyományos számlap helyére épített működő rulettkerék.

A kerék négy karját is hasznosították: két karon a római számokkal díszített óralap, valamint a két tengelyes tourbillon található. A másik két karon egy, a Földet ábrázoló színezett kerámiagömb, valamint egy gyémánt található. Az aprócska drágakő 30 másodperc alatt körbefordul, így egy perc alatt kétszer is megcsillan a fény 288 csiszolt lapján.

A rulettkerék karjaira épített komplex szerkezet tíz perc alatt tesz meg egy kört, de a szerencsejáték ettől függetlenül bármikor elindítható. Mivel egy aprócska golyó is található az óraszerkezetben, bármikor meg lehet tenni a pirosat vagy a feketét.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jacob & Co. (@jacobandco) által megosztott bejegyzés, Febr 2., 2020, időpont: 9:43 (PST időzóna szerint)

Az óra értéke 620 ezer dollár, átszámítva több mint 192 millió forint.