Benicio del Toro, Frances McDormand, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Léa Seydoux, Owen Wilson, Mathieu Amalric, Lyna Khoudri, Steve Park, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Christoph Waltz, Anjelica Huston, na meg persze Bill Murray.

Komoly névsor. Ennyi híresen jó színész egy filmben csak átláthatatlan káoszt hozhatna, ha nem Wes Anderson ülne a rendezői székben. Neki viszont van tapasztalata az ilyen nagy ívű mozik elkészítésében, és előzetes alapján a The French Dispatch esetén is sikerült minden ismert arcnak megtalálni a megfelelő karaktert. A film a XX. század sűrűjében játszódik Franciaországban, és egyfajta szerelmeslevél az újságírók felé.

A történetet és a forgatókönyvet is ő írta, de olyanok voltak mellékesen segítségére, mint Hugo Guinness, Roman Coppola, valamint Jason Schwartzman. Utóbbi kettő a Kutyák szigeténél is a rendező mellett volt íróként.  A filmet július 24-én tűzik műsorra az amerikai mozik.