A huszonéves Erik Lamkin abból él, hogy zabál. Vagyis profi evőversenyző, ami ma egy Youtube csatornával karöltve komoly karriert jelent, milliós bevétellel havonta. 

Már több mint egymillió követője van, akik élvezettel nézik, hogy a kajahegyek, édességbombák eltűnnek Erik fekete lyukként tátongó szájában. Pedig ez nem volt mindig így, történetének morális alapja az anorexián nyugszik. 

17 éves korában állapították meg nála a betegséget, akkor 180 centmiéteres magasságához 53 kilogrammos súly tartozott, ami rémisztően kevés egy kamasz srácnál. Előtte viszont duci volt, ami állandó piszkáláshoz vezetett, így esett bele a kóros soványság csapdájába, amiből a versenyszerű evés, és a mellé társított sok edzés, egészséges táplálkozás jelentett kiutat. 

Vagyis kialakított magának egy jut is, marad is életmódot. Versenyeken szó szerint agyig zabálja magát, majd jönnek a hétköznapok salátával, és sok testmozgással. Állítása szerint teljesen átlagos, normális a vérképe, nincs semmilyen betegsége a videókon látható, rövid idő alatt elfogyasztott 50-100 000 kilokalóriák miatt. 

A versenyekre külön kitágított gyomorral készül, előző nap gyümölcs, zöldség diétával, aznap pedig sok-sok vízzel. A megmérettetés előtt pár órával közel négy liter vizet iszik meg, így tud eltüntetni 6-8 kilogrammnyi ételt egy étkezés során. 

Bár a szakértők szerint ez is egy étkezési zavar, ő boldognak, egészségesnek érzi magát, így marad ennél az életmódnál, ameddig csak tud.