Néhány országban már bemutatták a The Iron Mask című mozifilmet, ám Oroszországon és Kínán kívül nem igazán terjedt el a híre, hogy egyszerre szerepel a filmvásznon Arnold Schwarzenegger és Jackie Chan. Előbbinek már van tapasztalata, ami a többi akciósztárral forgatott közös filmeket illeti, ám a mostani alkotás egyáltalán nem hasonlít az egykori kaliforniai kormányzó korábbi munkáira.

Az első nemzetközi előzetesből nem feltétlenül derül ki, de ez egy már létező film folytatása. Kínában Vij 2 néven ment le a 18. században játszódó mozi, melyben a főszerepet Jason Flemyng játssza. Karaktere azt a feladatot kapja a cártól, hogy fedezze fel az Orosz Birodalom távol-keleti részeit, eközben kerül a képbe Schwarzenegger, Jackie Chan, a számítógép alkotta kínai nagy fal, és néhány sárkány is.

Az esetleges magyarországi premierről még nincs információ, de ha hazánk mozijaiba is eljut a The Iron Mask, valószínűleg a brit és az amerikai premierekhez közeli időpontban, április 10-e magasságában érkezik.