Lassan hagyománnyá válik, hogy a legmagasabban rangsorolt Oscar-kategóriák jelöltjei egy-egy ajándékcsomagot kapnak az este szponzoraitól. Ezeket a felajánlásokat egy erre szakosodott cég gyűjti össze, és osztja ki a jelölte között.

A hírek szerint a 2020-as gálára minden eddiginél több felajánlás érkezett, de pontos adatok nem elérhetőek. Egyes becslések elképzelhetőnek tartják a csomagonkénti 215 ezer dolláros (65,8 millió forintos) összértéket is, de a legóvatosabb jóslatok szerint is legalább 170 ezer dollárnyi (52 millió forintnyi) földi jóval látnak el egyetlen sztárt.

Durván megszórják luxusajándékokkal az Oscar-jelölteket 1

Szinte csak megbeszélés kérdése, hova visz a luxushajó

A csomag legértékesebb tétele a 78 ezer dolláros (23,9 millió forintos), 12 napos hajóút, mellyel a színészek Hawaiira, vagy az Antarktiszhoz is elutazhatnak. Természetesen itt is kijár a teljes ellátás. Ha az utazásból nem lenne elég, egy spanyol világítótornyos kiruccanás is található az ajándékok között, de számtalan ékszer, kannabidiol tartalmú csokoládé és koktélízesítő szirup, exkluzív autóillatosító és dezodor van még a pakkban.

Durván megszórják luxusajándékokkal az Oscar-jelölteket 2

Nem rossz szálláshely, el kell ismerni

A legfurcsább ajándékok közé tartozik az aranyozott e-cigi és fürdőbomba, az agyhullámokat érzékelő, edzésekhez használható fejpánt és az a szett, melyben gyorstesztek segítségével azonnal kimutathatóak a vizeletből a különböző fertőzések, illetve más problémák.

Durván megszórják luxusajándékokkal az Oscar-jelölteket 3

Aranyozott e-cigi

A szépülni vágyók személyi edző segítségét is igénybe vehetik, akik pedig nem bajlódnának a mozgással, azok egy New York-i plasztikai sebész kése alá feküdhetnek, ahol lézeres beavatkozásokkal, némi botoxszal és egyéb kémiai kezelésekkel feszesítik a kevésbé jó állapotban lévő területeket, 25 ezer dollár (7,6 millió forint) értékben.

Durván megszórják luxusajándékokkal az Oscar-jelölteket 4

Fürdőbomba, 24 karátos arannyal és brazil agyaggal