2019 egyik legnagyobb autós durranása volt a Tesla Cybertruck: Elon Musk sokszögletű pick-upját rengeteg formában feldolgozták, többek között karórát, ételt és épületet is megihletett az egyedi formavilágú négykerekű.

A sorhoz egy kis lemaradással ugyan, de csatlakozott az egyedi iPhone-okat készítő Caviar is. Az orosz vállalat alkalmazottai, akik képesek arra, hogy az Apple csúcsmobilját fél kiló aranyba és rengeteg drágakőbe csomagolják, ezúttal leginkább egy másik fémmel, a titánnal dolgoztak. Javarészt ebből készült ugyanis a Cyberphone.

a videó a hirdetés után indul

A készüléket egy, a Cybertruckhoz hasonló kialakítású sokszögletű tok veszi körül minden oldalról, így a sérülés lehetősége szinte teljesen ki lett zárva, történjen bármi is az iPhone-nal. A képernyőt is egy vékony fémlap védi, melyet félig a készülék alá lehet hajtani.

Titánlappal védi a Cybertruck-telefontok az iPhone-t 2Titánlappal védi a Cybertruck-telefontok az iPhone-t 3

Díszítettségében merőben eltér a Cyberphone a többi Caviar-telefontól, árában azonban nem: az iPhone 11-es 64 GB-os verziójából mindössze 99 darab titántelefon készül, áruk pedig átszámítva 1,6 millió forint.