Ígéretesen indult Sian Green-Lord modellkarrierje, ám egy pillanat alatt derékba tört a pályafutása 2013-ban, amikor New York-i nyaralása közben elütötte egy taxi. A baleset annyira súlyos volt, hogy amputálni kellett a fiatal lány bal lábát, és a jobb lába is súlyosan megsérült, a regeneráció sokáig elhúzódott.

A 29 éves anyuka azonban igyekezett felülkerekedni a nehézségeken, annak ellenére is, hogy hét éve nem született ítélet, és kártérítést sem kapott az őt elütő taxistól. A hölgy egészen egyedi művégtagot készíttetett: egy régebbi Louis Vuitton-táskát használtak fel a szénszálból és titániumból készült protézis kicsinosításához.

A nő elmondása szerint a balesete óta először viselhet magas sarkú cipőt, köszönhetően új lábának, melyet a baleset egyik szemtanúja fizetett ki neki. “Újra egésznek érzem magam, nem gondoltam volna, hogy valaha is újra így érezhetem magam.”

A nő egyébként egy videót is készített a protézis kipróbálását megelőző hónapokról, a járás újratanulásától kezdve a személyre szabásig.