Két napra megnyílik az a ház, ahol a texasi láncfűrészes, azaz Bőrpofa élt és “alkotott”. Az egyik leghíresebb horrorkarakter 1974-ben született meg, a fő helyszín pedig egy faház volt a texasi Kingsland városában.

Egy éjszakára kiadó a texasi láncfűrészes háza 1

A ház márciusban két napra megnyitja kapuit, és 29-én, illetve 30-án 13-13 ember eltölthet ott egy borzongatóan felejthetetlen estét. A program szerint a filmből is ismerős ebédlőből egy tévészobát csinálnak a szervezők, ahol egy láncfűrészes-maratont tartanak. Lesz mit nézni, ugyanis a témában a mai napig legalább nyolc film készült, de az is megeshet a leírás szerint, hogy az első részt adják le újra és újra.

A 13 vendég az estét úgy tölti, ahogy szeretné. Aki elálmosodik és nyugovóra térne, az bárhová letelepedhet a lakásban, így azokon a helyszíneken is, ahol éppen fémkampóra akasztották a szereplőket, vagy egyszerűen csak holtan találták egy hintaszékben.

Egy éjszakára kiadó a texasi láncfűrészes háza 2

Az élményhez egy BBQ-vacsora, különféle játékok és ajándékcsomag is jár. Az érdeklődőket egyedül a magas ár tántoríthatja el, az éjszaka a házban ugyanis 350 és 400 dollár (103-118 ezer forint) közötti áron elérhető.