Tor Eckhoff még a Youtube hőskorában vágott bele a videózásba, bő tíz évvel ezelőtt. Ekkor még nem kellett fél órás jól megkomponált, stúdióban felvett profi műsor a sikerhez. Elég volt az, hogy meghökkentő, érthetetlen, vicces, és bizarr amit művel. 

Az Aperot csatornát üzemeltető norvég festékgyári munkás repertoárja nem sokat változott az évek alatt: táncol, korcsolyázik, félmeztelenül beszakad a jeges tóba, aztán kimászik, majd újra beszakad. 

Ezt variálja az évek alatt, videóinak kötelező eleme a dermesztő hideg, és a vodkából történő jó ízű kortyolás. A férfi a közelmúltban feltöltött egy videót I Got Cancer címmel, ami magyarul annyit tesz, Rákos vagyok.

Életveszélyes betegségét, és a kezelések küzdelmes heteit is a hozzá méltó stílusban dolgozta fel, A képernyő alján olvasható egy felirat, amelyből kiderül, hogy végbélrákban szenved, amit meg kellett műteni. A képsorok végén a férfi végül elhagyhatja a kórházat, majd megmutatja a hasán lévő varrást is. 

A rákkal való küzdelemből győztesen, de nem sérülések nélkül keveredett ki, a végbél eltávolító műtét miatt életét immár egy sztómazsákkal együtt éli, de láthatóan ez sem zavarja abban, hogy hódoljon örök szenvedélyének, a jeges vízben fürdésnek, és a vodkázásnak. 

Ő ezzel a videóval kíván mindenkinek kellemes ünnepeket.