Megállíthatatlan volt a versenypályán 2020-ben Lewis Hamilton. A Mercedes Forma-1-es pilótája hetedik alkalommal lett világbajnok, az évad során szinte csak a koronavírus tudta partvonalra szorítani. A brit versenyzőnek azonban nem köti le minden idejét a száguldó cirkusz, köztudottan kikacsintgat a divat vagy a szórakoztatóipar világába.

Forma-1-es világbajnok készítette ezt a luxusórát 1

Egyik legutóbbi művét a Mercedes egyik szponzorával, a svájci IWC Schaffhausen óragyártóval közösen hozta létre. Hamilton a Big Pilot’s névre keresztelt óra rá szabott kiadásának tervezésében működött közre, melyet azonnal észrevehetünk a hátlapon: a versenyző neve, valamint logója is látszik az üveglap mögött.

Forma-1-es világbajnok készítette ezt a luxusórát 2

Az önmagát felhúzó, de egyheti energiatartalékkal rendelkező kronográf házát fekete cirkónium-oxidos kerámiából készítették, mely jól bírja a gyűrődést. A fekete alapszín a bordeaux-i vörös árnyalatú számlappal és az aranyozott mutatókkal, valamint a 18 karátos aranyból készült koronával kiegészítve a hatszoros világbajnok sisakját juttathatja eszünkbe.

Forma-1-es világbajnok készítette ezt a luxusórát 3

Lewis Hamilton a 2019-es Abu-dzabi Nagydíjon

Az órából mindössze száz darab készül, így egyelőre csak igényt lehet benyújtani az egyébként 46 300 angol fontba, átszámítva 18 millió forintnál is többe kerülő órára.

Kövesd Facebook-oldalunkat, hogy ne maradj le a Forma-1 legfrissebb híreiről!