Vlagyiszlav Doronyin igazán szerencsés embernek mondhatja magát. Az 57 éves ingatlanbefektető és üzletember körül mindig megfordultak a szép nők: közülük Naomi Campbell a leghíresebb, akivel 2008 és 2013 között alkottak egy párt.

Ebben az űrhajó-villában még Naomi Campbell is megfordult 1

A férfi úgy tervezte, hogy a szupermodellel Oroszországban, egy Barvikha nevű kistelepülésen fognak élni. A néhány ezres település persze nem egy átlagos orosz falu: az ország vezetőinek már a szovjet időkben is voltak itt dácsái, fából készült nyaralói, jelenleg pedig ide járnak a befolyásos emberek pihenni.

Ebben az űrhajó-villában még Naomi Campbell is megfordult 2

A képre kattintva galéria nyílik

Itt épült fel a Zaha Hadid tervezte Capital Hill Residence is: a munkálatok 2006-ban kezdődtek, és ez az egyetlen privát célokra készült ingatlan, melyet korunk egyik legnagyobb építésze megálmodott. A futurisztikus stílusban megálmodott négyszintes villában bőven van hely, összesen 2650 négyzetméteres a leginkább űrhajóra hasonlító épület.

A becslések szerint 140 millió dolláros (42,5 milliárd forintos) költségű építkezés eredménye most eladóvá vált, túladna az ingatlanon a milliárdos. Doronyin azonban beérné azzal, ha valaki 30,5 milliárd forintnyi rubelt átutalna a számlájára, és boldogan aláírná az adásvételi szerződést.