December 19-én érkezik a magyar mozikba a Star Wars: Skywalker kora. A fél világ már tűkön ülve várja a napot, sokaknak már jegye is van a hajnali premierekre. A filmsorozat utolsó része körüli óriási felhajtást igyekszik kihasználni a Samsung is új telefonjának, a Note 10+-nak különleges kiadásával.

Az Erő ezzel a telefonnal van 1

Tudását tekintve nem tér el a már ismert eszköztől az Első Rend-motívumokkal díszített telefon: az androidos készülék 16+12+12 megapixeles hátoldali kamerarendszere, 10 megapixeles előlapi kamerája megmaradt, és a 12 GB-os RAM sem változott. A 6,8 colos képernyőn azonban az exkluzív Star Wars-képgyűjteményt nézegethetjük a középpontban Kylo Rennel, de az értesítéshangok és az ikonok is azt az érzetet keltik, hogy beszippantott bennünket a sötét oldal.

Az összképet a feketében és vörösben pompázó kiegészítők teszik teljessé: ilyen a vezeték nélküli Air Buds fülhallgató és annak dobozkája, de a stylus pen is. A védelemről egy Star Wars-tematikus bőrtok gondoskodik.

Az Erő ezzel a telefonnal van 2

A szett ára összesen 1300 dollár, azaz átszámítva valamivel több mint 390 ezer forint. Összehasonlítva ezt a készülék alapverziós árával, melyet akár 285 ezerért is meg lehet venni, a különbség nem olyan nagy, figyelembe véve minden extrát, ami a Star Wars-telefon mellé jár.