Elsősorban a szőlőültetvényeiről és a borairól ismert a kaliforniai Napa-völgy, azonban a jövő évtől kezdve könnyen megeshet, hogy az édesszájúak zarándokhelyévé válik a terület. Itt nyílik ugyanis a világ első Nutella-tematikájú hotele, a Hotella Nutella.

Jövőre nyit a világ első Nutella-hotele 1

Akik már nekiálltak keresni, hogy hogyan is foglalhatnak egy szobát a szállodába, azoknak van egy rossz hírünk. A program mindössze három napig fog tartani január 10. és 12. között, és nem lesz egyszerű bekerülni a vendégek közé. A jelentkezőknek egy videót kell feltölteniük az internetre, melyben bebizonyítja, hogy ő a legnagyobb mogyorókrém-imádó, és valóban megérdemli, hogy részt vegyen a Napa-völgy legédesebb kalandján.

Jövőre nyit a világ első Nutella-hotele 2

A december 8-ai határidő előtt jelentkezők közül az illetékesek három szerencsés nyertest választanak ki, akik ingyen utazhatnak és szállhatnak meg az ideiglenes hotelben. A három nap alatt minden a Nutelláról szól: a korlátlan fogyasztási lehetőség az alap, emellett séfek fogják a vendégeket mogyorókrémes reggelikkel és egyéb finomságokkal kényeztetni.