A hat Jóbarátok-sztár új produkcióját a Hollywood Reporter és a Variety értesülése szerint az HBO Max streaming-szolgáltatás sugározza majd.

Az HBO Max még nem erősítette meg a hírt, de a sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston a napokban már célzott rá, hogy készülődik valami a Jóbarátokkal kapcsolatban.

A hollywoodi szaklapok meg nem nevezett forrásai szerint a szereplőgárdával elkezdődtek a szerződéssel kapcsolatos tárgyalások, és az már bizonyos, hogy a 2004-ben befejeződött szériát nem élesztik újra.

 

Az HBO Max megvásárolta a Jóbarátok mind a tíz évadát a 2020 áprilisában induló streamingszolgáltatás számára. A sorozat a Netflixen futott tavaly, és a Nielsen közvélemény-kutató cég felmérése szerint a második legnézettebb műsor volt a szolgáltatónál.

Aniston októberben regisztrált az Instagramra, és rögtön egy olyan szelfit töltött fel, amelyen a Jóbarátok színészei, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow és David Schwimmer társaságában látható. Ellen DeGeneres tévéshow-jában pedig sejtelmesen arról beszélt a színésznő, hogy mindannyian “nagyon szeretnének valamit csinálni, azt még pontosan nem tudják, hogy mit, de próbálkoznak és dolgoznak rajta”.

A szelfiről elmondta, hogy azért posztolta, mert “nagyon hiányoztak egymásnak, és úgy adódott, hogy egy időben voltak a világ ugyanazon pontján”.