Los Angelestől néhány kilométerre nyugatra, Malibu egyik legszebb, mégis nyugodt részén található az a luxusvilla, ahol Jason Statham élt. A Halálos iramban– és A szállító-filmekből ismert brit színész még 2009-ben költözött be a “Fekete Házba”, melyet annak idején 10 millió dollárért vett.

Leborulunk Jason Statham luxusháza előtt 1

A képre kattintva galéria nyílik

A 363 négyzetméteres ingatlan közvetlenül a tengerparton fekszik, így a lakás legtöbb pontjáról gyönyörű kilátás nyílik a Csendes-óceánra. A ház sötét külseje egy minimalista belsőt rejt több lakosztállyal, tágas terekkel és egy vadiúj konyhával.

Leborulunk Jason Statham luxusháza előtt 2

A kivitelezéskor nagyon odafigyeltek az anyaghasználatra, amit leginkább a ház fából készült részein érzékelhetünk: a padló belga tölgyfából készült, a lakás előtti terasz alapanyaga pedig burmai tikfa. Innen csak néhány lépés a privát strand, ami a természet képviselőit nem feltétlenül érdekli, de ez így van rendjén.

Leborulunk Jason Statham luxusháza előtt 3

A négy fürdővel és hálóval felszerelt ingatlanon sokat fog keresni az egykori válogatott műugró, ugyanis a 10 évvel ezelőtti vételár közel dupláját, 19,950 millió dollárt, átszámítva valamivel több, mint 6 milliárd forintot kérnek a Fekete Házért.