Közeleg az év vége, 2019 utolsó hónapja, és vele együtt a karácsony is. Sok férfinak gondot okoz az ajándékvásárlás, gyakran ötletük sincs, mit is adjanak a hozzájuk legközelebb állóknak. Talán még nehezebb a helyzet akkor, ha egy másik férfi számára keressük a tökéletes meglepetést – legyen szó akár a szülőkről, akár a legjobb barátokról. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány apróságot, melyeknek a legtöbben biztosan örülnének.

Fiatalosan, lendületesen

A férfiak gyakran hajlamosak elviccelni az ajándékozást, ha egy barátról vagy fiútestvérről van szó. Pedig lehet valóban hasznos meglepetéssel is készülni, például olyannal, ami közös élményeket is eredményezhet, mint például egy videojáték.

Annak, akinek nagyon számít a jó megjelenés, jó ajándék lehet egy szakállvágó is, vagy a Versace Eros illata. Készítői a férfitest tökéletességének kiemelését helyezték a középpontba a mentával, az olasz citrommal és a zöldalmával. Hasonló stílusban született meg a Versace Eros Flame is: illatjegyeit az erős kontrasztok határozzák meg, melyben egymást gazdagítják kiegészítik a legnemesebb és legelegánsabb összetevők, mint például a madagaszkári feketebors vagy a vad rozmaring.

Íme néhány férfias ajándékötlet az ünnepekre 1

 1. Versace Eros Eau de Toilette
 2. Szakállvágó – Sencor
 3. Modellautó – Minichamps
 4. Videójáték – EA Sports
 5. Versace Eros Flame Eau de Toilette
 6. Fejhallgató – Riwbox

Az érett férfi

Ha már rég hátrahagyta a PlayStationt az ajándékozott, szóba jöhetnek olyan ajándékok is, mint egy multiszerszám, amellyel minden helyzetből kivághatjuk magunkat. Egy érettebb, bölcsebb emberhez jellegzetes illat is társulhat, mint például a papirusszal, grapefruittal és fügelevelekkel fűszerezett Dylan Blue.

Íme néhány férfias ajándékötlet az ünnepekre 2

 1. Ezüst férfi nyaklánc – Ecsedi Ékszer
 2. Dylan Blue Eau de Toilette
 3. Multiszerszám – Leatherman Surge
 4. Magazin előfizetés – Magazin Centrum
 5. Vörösbor – Bortársaság
 6. Pulóver – Jack & Jones

Közel a természethez

Legyen szó akár a fiatalabb, akár az idősebb korosztályról, mindenkinek jól tud esni, ha egy kicsit kiszakad a modern világ rohanásából. Egy téli séta, egy túra a hegyekben, majd a jól megérdemelt pihenés a vadászházban. Elengedhetetlen ilyenkor egy meleg bőrkesztyű, ami elegáns megjelenést kölcsönöz, de nem is tűnik ki a tömegből. A Moschino fűszeres-fás-ámbrás illata, a Toy Boy újraértelmezi az eleganciát egy csepp iróniával mackóalakú üvegében. Ezzel szemben a Dsquared2 Wood Pour Homme egy erőteljes, jellegzetes, férfias illat a calabriai bergamot, a szicíliai mandarin és a citrom mediterrán frissességével.

Íme néhány férfias ajándékötlet az ünnepekre 3

 1. Dsquared2 Wood Pour Homme Eau de Toilette
 2. Hátizsák – Lee Cooper
 3. Bőrkesztyű – Stetson
 4. Moschino Toy Boy Eau de Parfum
 5. Könyv – Central Médiacsoport