Jelenleg 98 millió dolláros árával a “La Penthouse” a legdrágább eladó ingatlan New Yorkban, mezei földi halandó számára felfoghatatlan luxussal.

1858 négyzetméter öt emeleten, 278 négyzetméteres tetőterasszal, egyedülálló panorámával a városra.

Gyakorlatilag egy lakáskomplexumról van szó, Manhattan sűrűjében, az Empire State Building szomszédságában. Így már érthető a közel 30 milliárd forintra rúgó vételár, ezen a területen egy gombostűnyi föld is vagyonokat ér.

Így néz ki belülről New York legdrágább lakása 1

Az ingatlan a Madison Avenue-n található egy 69 lakásos felhőkarcoló legfelső szintjén, az eljövendő új tulajdonos pedig királyként élhet itt, a torony tetején.

Gyakorlatilag nincs olyan élvezet, amit nélkülöznie kellene a testnek és a léleknek, saját hatalmas edzőterem, sós vízzel működő úszómedence, pezsgőfürdő, jógaszoba, a háziállatok számára külön kozmetika áll rendelkezésre.

Így néz ki belülről New York legdrágább lakása 2

Ami viszont a legérdekesebb, hogy még semmi sincs eldöntve, a lakás “fehér doboz” állapotban kerül átadásra. Vagyis az új lakó dönthet a burkolatokról, falfestésről, elrendezésről a saját ízlése szerint.

Még egyszer, 1858 négyzetméter, öt emelet! Ezért nem unatkoznak a gazdagok, ezt elég bepakolni árverésen milliókért vett kacatokkal.

Így néz ki belülről New York legdrágább lakása 3

Így néz ki belülről New York legdrágább lakása 4Így néz ki belülről New York legdrágább lakása 5