Amikor az ember egy luxuslakásra gondol, hasonló képek juthatnak az eszébe, mint az alábbiakban láthatók. A Beverly Hillsben található ingatlan azonban nem egy átlagos otthon: az 1161 négyzetméteren elterülő villa 5 háló- és 9 fürdőszobája mellett számos érdekességet rejt.

Nem mindennapi extra jár ehhez a villához 1Nem mindennapi extra jár ehhez a villához 2

Az átszámítva 11,1 milliárd forintba kerülő, már berendezett épület egyik legnagyobb látványossága az Allosaurus csontváz, mely önmagában 1,5 millió dollárba, azaz 440 millió forintba került. Az akár 10 méter hosszúra is megnövő két lábon járó húsevő állat 150 millió évvel ezelőtt élt bolygónkon, a jura korban.

Nem mindennapi extra jár ehhez a villához 3

Nem mindennapi extra jár ehhez a villához 4

Így nézhetett ki az Allosaurus fénykorában. A képen egy modell látható

A lakásban emellett található még egy fitneszstúdió és egy 600 palackból álló borgyűjtemény is, valamint egy 12 üléses házi mozi is. Így a csontváz után akár mozgóképes formában is meg lehet tekinteni az Allosaurusokat Spielberg klasszikusában, a Jurassic Parkban.

Nem mindennapi extra jár ehhez a villához 5Nem mindennapi extra jár ehhez a villához 6

Mit ér egy hollywoodi villa medence nélkül? Természetesen az is van a tetőteraszon, a tűzrakóhely mellett, ahol akár a kerti parti vacsoráját is elkészítheti a ház új tulajdonosa. Ahogy az egy modern épülethez illik, az ingatlant számos okos megoldással felszerelték, mely teljes körűen felügyeli az otthont.

Nem mindennapi extra jár ehhez a villához 7