Datta Phuge 2013-ban azzal robbant be a kis színes hírekbe, hogy több mint 3 kiló arany felhasználásával készíttetett magának egy inget, körülbelül 75 millió forint értékben. Emberünk pénzkölcsönzéssel (uzsorázással) tett szert ekkora vagyonra, 5 ötvöst foglalkoztatott napi 16 órában majd két hétig, mire a csillogó darab elkészült. Az aranyinghez karkötő, öv és gyűrűk is dukáltak, amelyek a megmaradt nemesfémből készültek, a gombokat pedig Swarovski-kristályok helyettesítették.

Az arany ing viszont nem jelentett életbiztosítást, 2016-ban Datta Phunge élete csúf véget ért. Az indiai rendőrség szerint 12 ember támadt rá Phugére, és agyonverték. A hatóságok szerint kölcsön miatti vita állhatott a támadás mögött. A hatóságok legalább négy embert letartóztattak, akik között ott van Phuge unokaöccse is.

Egy szabadban tartott születésnapi partira hívták meg Phungét és 22 éves fiát Dighibe, de amikor az üzletember odaért, kirángatták a kocsijából, kövekkel, karókkal és sarlóval támadtak rá. (MTI/444.hu)