A milliárdosok hajóit általában márvánnyal, arannyal körített luxusbárkának képzeljük, ahol minden a kényeztető kényelemről szól. Csakhogy akadnak kalandkereső gazdagok is, akik inkább férfias játékokat vinnének magukkal az óceánra.

Ez a hajó egy friss stílus képviselője, amolyan támogató jacht, amit kiegészítőként vásárolnak a felső egy százalék tagjai. Úszó garázs, ha úgy tetszik, ahol mindenféle jármű helyet kaphat, amik nem férnek már el a normál luxushajón.

Nekik készült a Hodor névre hallgató, 66,2 méter hosszú katamarán. Külön helyet alakítottak ki a tengeralattjárónak, és a további kisebb hajóknak, a tetőn helikopterleszálló könnyíti meg a légi megközelítést, és van keszonkamra is, ha valaki túl gyorsan jönne fel egy kiadós búvárkodás után.

Ha adrenalinfüggő milliárdos vagy, ez a te jachtod 1

www.jenksimaging.com

Ha adrenalinfüggő milliárdos vagy, ez a te jachtod 2

www.jenksimaging.com

De a kikötéssel sincs vége a mókának, a Hodorról egy kisebb hajóval négy quad vihető a partra, ha pedig a gyors célba érés a fontos, akkor egy MasterCraft XT23 motorcsónakkal lehet elrajtolni. A tengerfenékre egy Aurora 5 luxus-tengeralattjáróval indulhatnak a felfedező kedvű utasok, ebben öt ember fér el, és az üvegbuborékszerű kialakításnak köszönhetően a kilátásra sem lehet panasz.

Ha adrenalinfüggő milliárdos vagy, ez a te jachtod 3Ha adrenalinfüggő milliárdos vagy, ez a te jachtod 4

A Hodor mozgásáról két MTU dízelmotor gondoskodik, egyenként 3328 lóerős teljesítménnyel. A 160 ezer literes gázolaj-tartalékkal így 5500 tengeri mérföld (körülbelül 10 000 kilométer) tehető meg. 

Hogy hány fő befogadására képes, az egyelőre nem publikus, az biztos, hogy 17 fős személyzet kell az üzemeltetéshez, és a felső emelet a kapitány rezidenciája.