Két, az ékszereket kedvelő személynek nagyon boldogan fog telni a karácsonyi várakozás időszaka, ugyanis a világ egyik legdrágább adventi kalendáriumát nyitogathatják majd. A Tiffany & Co. ugyanis elkészítette a 120 centi magas ajándékos polcát, melynek minden egyes fiókjában rejtőzik valamilyen érték.

A kalendárium fiókjait két ajtó takarja, melyekre az Ötödik sugárúti Tiffany-üzlet képét pingálták fel kézzel. Mögötte rejtőzik a 24 fakk, melyekben a 100-tól a 13 ezer fontos (4,96 millió forintos) értékig találhatóak különféle kincsek. A csomag összértéke 104 ezer font, azaz 39,7 millió forint.

A fiókokban többek között óra, gyémánttal díszített medálok és 18 karátos arany karkötő is található, de azt nem tudni, hogy hanyadik napon kerül majd rájuk a sor. Az ajándékok közül a legértékesebb talán egy ezüstpohár, ami átszámítva körülbelül 185 ezer forintot ér.

Van egy 40 milliós ajándékötletünk adventre 1

A kalendáriumból csak két darab készül az egész világon, így nagy lehet az érdeklődés irántuk. Az Egyesült Királyságban csak az egyiket adják el november 9-én, a másik vélhetően Amerikában talál majd gazdára.