Átadta második pezsgőautomatáját a Moët & Chandon. A szokatlan italautomatát New York egyik legelegánsabb szállodájában, a Lexington Hotel frissen átadott bárjában találhatjuk, mindig feltöltve különféle pezsgőkkel.

Nem mindennapi italautomatát adtak át 1

Az automatában kétdecis kiszerelésű Moët pezsgők várnak arra, hogy valaki megvásárolja őket. Az Imperial Brut és Imperial Rosé fantázianevű italok palackonként 25 dollárba, azaz nagyjából 7500 forintba kerülnek. Szerencsére az apróval nem kell bíbelődni, ugyanis egy különleges pénzérmével lehet csak vásárolni a gépből, amit a bárpultban lehet kiváltani. A pezsgőautomata felállítása egyfajta tiszteletnyilvánítás a Lexington leghíresebb vendége, Marilyn Monroe előtt is, aki gyakran kortyolgatott a szállodában.

Nem mindennapi italautomatát adtak át 2

Marilyn Monroe (középen) iszogat Simone Signoret (balra) és Yves Montand színészek társaságában

Ahogy korábban említettük, ez már a második ilyen masinája a francia pezsgőkészítő vállalatnak. Az elsőt még 2017-ben Las Vegasban avatták fel, ahol hasonló rendszerben, de csak 20 dolláros indulóáron kínálták portékájukat. Jelenleg ez a két automata üzemel állandóan az Egyesült Államokban: ezek előtt volt egy harmadik is, de az csak ideiglenesen, egy karácsonyi promóció erejéig működött.

Nem mindennapi italautomatát adtak át 3