Akár a világ legkisebb jakuzzijának címére is pályázhatna, de nem ezért említésre méltó a Testicuzzi névre hallgató termék. Az aprócska medencét pont akkorára méretezték a készítők, hogy abban csak a férfiak heréi férhessenek el, más azonban ne.

Azt is gondolhatnánk, hogy ez a termék csak egy vicc, de nem az. Többféle kivitel közül választhatnak a vásárlók, és saját weboldalt is kapott az eszköz. Hozzá kell tenni, az apró medence ötlete egy baráti beszélgetés közben pattant ki a készítők fejéből, de a poénkodásból hamar üzlet lett.

Ezt a jakuzzit csak férfiak használhatják 1

A 3D nyomtatással készülő jakuzzik állítólag komoly teszteken estek át, melybe a kipróbálás is beletartozott. A feketétől a fehérig mindenféle színben rendelhető terméket a gyártó azoknak ajánlja, akiknek a szokásosnál is nagyobb gondot kell fordítaniuk nemesebbik testrészükre, például kerékpárosoknak és a lovaglóknak.

Ezt a jakuzzit csak férfiak használhatják 2

Mint mindenből, ebből is létezik luxuskategória: a 14 karátos arannyal bevont medence 10 ezer dollárért, azaz megközelítően 3 millió forintért kínálták, de ebből mindössze 50 darab készült. Az olcsóbb verzió akciósan csak 40 dollár, azaz közel 12 ezer forint.