San Francisco egyik legérdekesebb épülete – a Golden Gate híd mellett – egy óratorony, ami a városról elnevezett öböl partjától alig pár száz méterre található. Az épület nemcsak az arra járókat tájékoztatja a pontos időről, luxusrezidenciaként is szolgál.

Egy óratorony belsejében nem erre a látványra számítasz 1

A képre kattintva galéria nyílik

A leggazdagabbak előtt most hatalmas lehetőség nyílt: potom 6 millió dollárért, azaz 1,78 milliárd forintért eladó az 1902-ben épült és azóta a városkép szerves részévé vált torony. A 278 négyzetméteres alapterületű penthouse két fürdő- és két hálószobát rejt magában, és de számos helyre el lehet vonulni egy jót beszélgetni, akár a teraszra kifeküdve vagy az órák számlapja mögé bújva.

Egy óratorony belsejében nem erre a látványra számítasz 2

A fényes és szellős rezidencia minden helyisége tágas, és különösen jól áll neki az a kontraszt, ami a téglafalak és a modern fémszerkezet találkozása alkot. Még külön játékterem és dolgozószoba is van a tetőlakásban.

Egy óratorony belsejében nem erre a látványra számítasz 3

A 120 négyzetméteres teraszról 360 fokos panoráma nyílik a városra, ugyanis az teljesen körbeöleli a tornyot. A lakást már berendezett állapotban veheti át a jövőbeli tulajdonos, de az szinte biztos, hogy faliórára nem igazán lesz szüksége, hisz az adott.