A Bosszúállók: Végjáték óta kicsit lecsengett a Marvel-univerzum körül korábban érzékelhető felhajtás. Ez azonban nem jelenti azt, hogy senki sem foglalkozik a szuperhősökkel. A japán Citizen óragyártó sem tétlenkedett, és megalkották a limitált kiadású időmérő eszközeiket.

Mindkét Marvel-óra szolid megjelenésű. Míg az egyik a képregényeiről ismertté vált cég 80. születésnapját hivatott ünnepelni, a másiknak egy komplett Pókember-képregény látható a számlapján. Mindkettő csak korlátozott számban elérhető: a kék alapszínű, fémszíjas ünnepi órából 1939 darab készült, utalva ezzel a Marvel alapítására.

Marvel-fanoknak kötelező darab ez az óra 1

A pókemberes változatból valamivel többet, egészen pontosan 1962-t gyártottak: ebben az évben adták ki először a Peter Parker főszereplésével készülő képregényt.

Marvel-fanoknak kötelező darab ez az óra 2

A japán óragyártó termékeinek árai nem vetekednek a legjobb svájci manufaktúrák remekműveinek áraival. A limitált kiadású órákat a többi időmérő eszközéhez hasonló kategóriára árazta be a Citizen: a kék számlapú Marvel-óra 495 dollárba (150 ezer forintba) kerül, a bőrszíjas Pókember-órát 450 dollárért, azaz 137 ezer forintért lehet előrendelni a hivatalos webáruházban. A kiszállítások novembertől indulnak.