Dimitrij Bracsikov 2003-ban lett hivatásos katona, és egyből bekerült a sűrűjébe. Csecsenföldön szolgált, ahol aknákat hatástalanított, biztosította a haladási útvonalakat, és többször került ellenséges tűz alá. Gyakran napi 19 órát volt szolgálatban, de mindezt megúszta sérülés nélkül.

Később Krasznodárba vezényelték át, ahol sikerült bekerülnie a hadsereg elitjébe, a Specnaz alakulatba, itt pedig egyre feljebb lépett a ranglétrán. A biztos tiszti pozíciót hagyta ott, és váltott a civil életre.  

Kőkemény elit katonából lett körmös a 37 éves férfi 1Kőkemény elit katonából lett körmös a 37 éves férfi 2

Gondolhatnánk, hogy valamilyen biztonsági cégnél, edzőteremben, egyéb férfias munkahelyen helyezkedett el, de nem, Dimitrij beiratkozott egy manikűrös tanfolyamra (ő volt az egyetlen férfi az osztályban), megszerezte a papírt, és szépségszalonban kezdett dolgozni. A munkaadóknak bejött a sztori, a vendégeknek kevésbé, eleinte kevesen vállalták, hogy a profi gyilkolásra kiképzett férfi polírozza a körmüket. 

“Azt kell mondjam, pokoli nehéz ez a munka. Nyilván nem összehasonlítható a bányászattal például, de ehhez is sok kitartásra, és tudásra van szükség. Próbálj órákig más körme felett ülni! Főleg, ha rajzolni kell a körmökre, ebben még nem vagyok profi, de már tudok pár mintát. Gyakoroltam órákig az ecsettel, mint egy gyerek a kifestővel” – nyilatkozta a 37 éves orosz férfi, aki most már kezdi unni a körmölést, és inkább a pszichológiával szeretne foglalkozni.

Kőkemény elit katonából lett körmös a 37 éves férfi 3