Több hazai helyszín mellett 2018. szeptember 21. és 23. között, illetve 30-án a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban forgatták a Terminátor mozifilmek hatodik részét, így a gyári dolgozók számára akadnak majd ismerős részletek ebben a friss előzetesben.

A filmesek még a gyár dolgozói között is kerestek statisztákat, 10–20 ezer forint közötti fizetségért cserébe. A Hírös.hu akkori cikke szerint a forgatás helyszínéül szolgáló üzemrészeken azokban a napokban leállt a gyártás is, de ez a gyár produktivitását vélhetően nem befolyásolta.

a videó a hirdetés után indul

A hatodik rész komoly elvárásokkal néz szembe, mivel visszatér Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger, valamint a producer James Cameron, aki a második rész, a Terminátor 2. – Az ítélet napja eseményei után folytatja a történetet, figyelmen kívül hagyva a nélküle készült folytatásokat. Egyszerre kell kielégítenie a nosztalgiára vágyókat és a megújulás híveit, ez pedig nem lesz egyszerű – Arnold pár humoros egysorosa a harmadik és ötödik epizódot sem mentette meg, de a hónap végén minden kiderül,  a film október 31-én érkezik a hazai mozikba.

Az orosz nézőket egy teljes akciójelenettel próbálják felpiszkálni a készítők, aki pedig a film technikai megvalósítására kíváncsi, annak érdemes végignéznie ezt a videót is.

a videó a hirdetés után indul