Feltartóztathatatlanul közelítenek a nyár után a hűvösebb napok, így mindenféleképpen be kell nézni a szekrény mélyére, előkeresni a melegebb ruhadarabokat és kiegészítőket. Azzal sincs gond, ha unod az otthoni kínálatot: összeszedtünk néhány ötletet őszre.

Sportosan és elegánsan egyszerre

A kékes árnyalatok egyrészt nyugalmat árasztanak, a megfelelő öltözetet kiválasztva a kiegyensúlyozottság juthat eszünkbe az ilyen színeket viselő férfiakról. Másrészt azonban magabiztosságot is sugározhat, valamint az ebből fakadó könnyedséget.

A Pepe Jeans for Him férfi illatát a kifinomultság és frissesség jellemzi. Farmerkék színével és ezüst kupakjával az üveg modern csomagolást kapott. Ezzel szemben a dinamizmus ihlette a Trussardi Riflesso Blue Vibe illatot, mely ellentétekkel teli, friss és meleg, elegáns, mégis lázadó. Az illat akár egy őszi motorozásra is ösztönözheti az embert, melyhez nem árt a megfelelő öltözet. Már egy kevlárral erősített farmer is több védelmet jelent a semminél, a bukósisak pedig elfér egy hátizsákban a menet végén.

Itt van néhány cucc, amitől menthetetlenül menő lehetsz ősszel 1

 1. Trussardi Riflesso Blue Vibe Eau de Toilette
 2. Hosszú ujjú ing – REV’IT
 3. Hátizsák – Herschel Supply Co.
 4. Cipő – Piloti
 5. Kevlárral megerősített farmer – John Doe Ironhead
 6. Napszemüveg – 100% Hudson Sunglasses
 7. Pepe Jeans for Him Eau de Toilette

Utazás közben is frissen

Ha hiányzik a nyár, Európa déli részére utazva még sütkérezhetünk a napon vagy fürödhetünk a tengerben. Egy-egy hosszabb repülőútnak nem feltétlenül kell unalmasnak lennie, olvasással vagy filmnézéssel is el lehet ütni az időt.

A zenehallgatáshoz manapság már nincs szükség kábelekre, egy jó fejhallgató hosszú utakat is kibír egyetlen töltéssel. A Versace Eros Flame az erős, szenvedélyes és magabiztos férfi illata, aki nem titkolja el az érzéseit. Illatjegyeit az erős kontrasztok határozzák meg, melyben egymást gazdagítják, egészítik ki a legnemesebb és legelegánsabb összetevők.

Itt van néhány cucc, amitől menthetetlenül menő lehetsz ősszel 2

 1. Karóra – GRD Watches
 2. Bőrönd – matchesfashion.com
 3. Fejhallgató – Riwbox
 4. Cipő – Nike
 5. Kabát – VKTRE Moto Co.
 6. Versace Eros Flame Eau de Parfum

Érezd magad jól munka közben is

Az irodai dolgozók számára nem ismeretlen dolog a dresszkód. Persze vannak kivételek, amikor ki lehet bújni a kötelező egyenruhából, ilyenkor simán belefér egy hoodie is.

Képzeljük el, ahogy péntek délután várjuk a munkaidő végét, és már az esti buliba vágyva egyre magasabb fordulatszámon pörgünk. Ránézünk az óránkra, és nem a szemünk káprázik: a fordulatszámmérőt mintázó számlap egyre magasabb értéket mutat. Az Abercrombie&Fitch Authenticet az az új generáció inspirálta, akik szabadon gondolkodnak, szeretik a kihívásokat, a szabadságot és az őszinteséget. Az illat kizárólag természetes összetevőkből készült. A BVLGARI Man Wood Neroli az ember és természet közötti kapcsolatot tükrözi a ragyogó napsütés energiájával.

Itt van néhány cucc, amitől menthetetlenül menő lehetsz ősszel 3

 1. BVLGARI Man Wood Neroli Eau de Parfum
 2. Karóra – GRD Watches
 3. Kapucnis pulóver – Merlin Hamlin
 4. Napszemüveg – SKRAM
 5. Pénztárca – Saint Laurent
 6. Bőrtáska – Roberu
 7. A&F Authentic Men Eau de Toilette