Ma már a Juventus csapatát erősíti Cristiano Ronaldo, de a mai napig az egyik legszebb góljának azt a találatot tartják, melyet még a Real Madrid színeiben szerzett 2013-ban a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A portugál világbajnok 2,65 méter magasra ugrott, és fejjel helyezte David de Gea kapujába a bőrgolyót.

Sokan elképzelhetetlennek tartanak ekkora súlypontemelkedést, míg mások becsmérlően tekintenek a teljesítményre. Egy angol focis videókat készítő duó, az F2 Freestylers ki is hívta a londoniakat, hogy próbálják meg utánozni az Európa-bajnok mozdulatát.

Motiváció is volt, ugyanis 1000 fontot (377 ezer forintot) kínáltak annak, aki megugorja a kitűzött célt. A legtöbben persze még csak meg sem közelítették a labdát fejükkel, ahogy az az alábbi videón is látható.

Végül egy férfi elég magasra szállt ahhoz, hogy eltalálja a labdát. A srác első próbálkozásai alkalmával nem sokkal ugyan, de lemaradt a labdától, ám miután sportcipőre váltotta addigi lábbelijét, sikerült elérni a célt.

Az azóta eltelt időszakban Ronaldo sem pihent, a legutóbbi BL-meccsen például nem sokon múlt, hogy egy gyönyörű szólózás után gólt rúgjon az Atlético Madridnak a 94. percben.