Akik a digitális kor hajnalán görnyedtek villogó CRT monitorok elé, azok általában épp arra ültek le, ami akadt. Egy süppedős, kitört lábú fotelre, a nagymama hokedlijére, műanyag kerti székre. Mindegy volt, mert elmúlt minden hátfájás, amikor a Mortal Kombatban már Goro volt az ellenfél.

Ezzel szemben ma a gamer-ipar profi játékosainak már komoly ülőhelyek érhetőek el 40-60 ezer forintért, aki viszont képes egy kisebb vagyont áldozni a dologra, annak is akadnak opciói.

Az Acernek köszönhetően komplett játszókabin is elérhető, a „Trón” maga egy gamer szék egy speciális kabinban, amelynek a felső része egy skorpió farkára hasonlító nyúlványban a játékos elé hajlik három 27 colos monitorral szerelve, körben mindenhol színes LED megvilágítással. A szerkezet teljes mértékben motorizált, több irányban állítható, különböző szögekben (130 fokban a belső kabin, 180 fokban a külső kabin) a maximális kényelem elérése érdekében.  Annyira a kényelem van a középpontban, hogy a lövöldözésben kifáradt testet akár masszázsfunkcióval is kényeztethetjük. 

Nincs ma ennél kényelmesebb szék a virtuális lövöldözéshez 1

A Thronos mellé a legextrémebb pc is kérhető, amely 10 magos Intel Core i9 processzorra, 32 GB memóriára és két darab RTX 2080Ti videokártyára épül az AcerPredator legkiválóbb perifériáival karöltve. A csomag tartalmaz egy Predator Aethon billentyűzetet, Galea 300 headset és egy Cestus 500 típusú egeret.

Ez a sci-fi kapitányi kabin a cég második gamer széke, az elsőt még 30 ezer dollárért lehetett megvásárolni 2018-ban, alig  tudott többet, mint ez, de úgy látszik, ennyit azért nem voltak hajlandóak rááldozni a profik sem, ezért idén már mindössze 14 ezer dollárba (4,2 millió forint) kerül.