Nem tétlenkedik az Apple: a cég amellett, hogy javában készül az új iPhone szeptember 10-i leleplezésére, a vásárlókat is a lehető legexkluzívabb környezetben szeretné kiszolgálni. Erre talán a New Yorkban található üzletük a legjobb példa, melyet még 2017 áprilisában zártak be, hogy felújítsák.

Úgy tűnik, hogy a renoválás kissé elhúzódott, hiszen már lassan 2,5 éve zárva tart a bolt, pedig eredetileg 2018-ban akartak újra kinyitni. Azonban a munkások nem tétlenkedtek az Ötödik sugárúton található területen: nemrégiben ugyanis leleplezték a megújult bejáratot.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Christian Paniagua (@c.paniagua.art) által megosztott bejegyzés, Szept 6., 2019, időpont: 5:27 (PDT időzóna szerint)

A közel 10 méter magas, a korábbi átlátszó helyett a szivárvány színeiben pompázó fóliával bevont üvegkocka alatt hatalmas területen fekszik az üzlet. A bejáraton kívül még nem lehet sokat tudni a 2006 óta itt álló bolt új berendezéséről, amely a New York-i városkép részévé vált az idők során.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

James Lai (@recyclester) által megosztott bejegyzés, Szept 6., 2019, időpont: 11:14 (PDT időzóna szerint)

Az Apple nem árult el részleteket az állítólag 2 millió dollárba, azaz közel 600 millió forintba kerülő projektről, de a pletykák szerint a 2972 négyzetméteres bolt területét több mint a duplájára, 7153 négyzetméterre növelték. A feliratok szerint az üzlet a jövőben éjjel-nappal nyitva lesz.