Nagyevő férfiak is megszeppenve néznék a tányérjukat, ha  Michelle “Cardboard Shell” Lesco mellé ülnének egy étteremben. Mert amit ők a lekörözhetetlen bélpoklosság tetejének gondolnak, az a rekorder evőbajnoknak csak előétel. 

Az egyébként csinos hölgy torkában úgy tűnnek el a bőséggel megrakott tálak, mint nyúl a cilinderben. Teljesítményéhez több megdöbbentő rekord is fűződik, 2017. szeptember 18-án például 26,69 másodperc alatt evett meg egy tál spagettit, amit azóta sem múlt felül senki.

2018-ban alulmaradt az osztrigaevő versenyen, de még így is huszonhét tucat, azaz 324 darab osztrigát tolt le a torkán.

Legfrissebb megdöbbentő Guinness-rekordja pedig a majonézevés. Családoknál is hetekig kitartó mennyiséget tüntetett el, 2448 gramm (majdnem 2,5 kiló) majonézt habzsolt be 3 perc alatt. A hűtőnkben található majonéz csomagolása szerint 100 gramm majonézben 700 kilokalória van, ennek alapján több mint 17 millió kalóriát vitt be a szervezetébe. 

Lean, mean, mayo machine!

Watch Michelle "Cardboard Shell" Lesco wolf down 2,448 g (86.35 oz) of mayonnaise in three minutes – the equivalent to 3.5 jars!Michelle's ravenous appetite for eating competitions has landed her a feature in Guinness World Records 2020. Find out more 👉 http://bit.ly/GWR-michellemayo

Közzétette: Guinness World Records – 2019. augusztus 28., szerda