5,5 kilót nyom az a gurulós bőrönd, melyet a Charles Simon nevű luxusmárka álmodott meg. Az átlagos, szövetből készült társainál 50 százalékkal nehezebb táska fő alapanyaga a fa, ebből is színtől függően cseresznyét és juhart használnak a Bonaventure megalkotásánál.

Ez a drága és nehéz bőrönd a magas élet definíciója 1

Az igazi luxus a bőrönd belsejében észrevehető: a ruháinkat és egyéb holmikat alcantara-bélés veszi körbe, és egy olyan szíj tartja őket a helyén, mely fiatal bikák bőréből készült.

Ez a drága és nehéz bőrönd a magas élet definíciója 2

A szénszálas merevítéssel erősített ládából 29 850 dollárért (8,8 millió forintért) már egy gombnyomásra előbukkan a fogantyú. A stílusos bőrönd a kerekeit is el tudja rejteni, így még kisebb helyet foglal, ami egy repülőúton hasznos lehet. Persze azt valószínűsíthetjük, hogy aki ilyen bőrönddel járja a világot, az valószínűleg már nem egy menetrend szerinti járaton utazik, így ilyen problémákkal sem gyakran szembesül.

Ez a drága és nehéz bőrönd a magas élet definíciója 3

A vállalat társalapítója szerint ez a bőrönd is ugyanúgy karcos lehet, mint a műanyagból készültek, azonban ez szerinte még nívósabbá teszi az eszközt. „Úgy terveztük ezeket, hogy egy életen át kitartsanak, és meg is javítjuk, ha kell. A karcolások nem a rossz minőség jelei, hanem a számos utazásra emlékeztetnek.”