Ezekkel a csodás aranyozott Gucci holmikkal már nem vernek át senkit (őszintén még eredetiben is lehúzásnak tűnnek), mert a NAV lecsapott a raktárra, ahol a drága bútorokat pihentették.

“A pénzügyőrök megközelítőleg 3 millió forint értékű hamis bútort találtak egy Hajdú-Bihar megyei raktárban. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás. Munkatársaink próbavásárlást végeztek egy Hajdú- Bihar megyei raktárban, ahol az interneten, közösségi portálon eladásra kínált, ismert luxusmárkák márkajelzéseivel ellátott bútorokat vásároltak.

A pénzügyőrök a raktárhelyiségben különféle hamis márkajelzéssel (Coco Chanel, Louis Vuitton, Gucci) ellátott bútorokat (ágyak, komódok, gardróbszekrények, éjjeli szekrények, ülőgarnitúrák) találtak. Az eladó a márkavédett termékek származását, illetve a védjegyjogosult hozzájárulását igazoló okmányt nem tudta bemutatni.

A csaknem 3 millió forint értékű hamis bútort a pénzügyőrök lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt büntetőeljárást indítottak.

A hamisított termékek kiszűrése a piacról azért is fontos, mert azok nemcsak a gazdaság szereplőinek okoznak jelentős károkat, hanem a vásárlókra nézve is magas egészségügyi kockázatot jelenthetnek.” – írták a NAV Facebook oldalán.

Ha kétes helyről vettél Gucci fotelt, akkor lehet, hogy átvertek 1Ha kétes helyről vettél Gucci fotelt, akkor lehet, hogy átvertek 2Ha kétes helyről vettél Gucci fotelt, akkor lehet, hogy átvertek 3