Először 1989-ben figyelt fel a kínai férfi arra, hogy igen gyakran a fejébe nyilall a fájdalom. A szenvedés végigkísérte a ma 59 éves ember elmúlt 30 évét, számtalan rosszullétet és rohamot okozva számára. Azonban az orvosok megtalálták, mi okozta a folyamatos fájdalmakat: egy műtét után egy tízcentis férget húztak ki a fejéből.

30 évig fájt a feje a férfinak, mire rájöttek az orvosok a problémára 1

A férfi nem tudott teljes életet élni, még egy baráti kártyapartit sem tudott úgy végigülni, hogy ne kezdjenek el a végtagjai rángatózni. A habzó szája és a többi tünet alapján félrediagnosztizálták, és epilepszia elleni gyógyszereket kellett szednie hosszú éveken keresztül.

A helyzet még ennél is durvábbá vált 2015-ben, amikor egy, a szülőfaluja határában kitört tűz oltása közben minden korábbinál durvább roham kapta el. A rosszullétek még gyakrabban rátörtek, ezért újra felkeresett egy halom dokit, de mindenki ugyanazt állapította meg.

Szerencséjére a kantoni kórházban befektették egy MRI-gépbe, ahol a felvételeken jól látszott egy elváltozás a jobb oldali homloklebenyben. A vértesztek is kimutatták, hogy a szervezetében parazita élősködik, így jöhetett a sürgősségi műtét. A főorvos szerint a férfi valószínűleg folyóvíz vagy nyers béka fogyasztásával vitte be a szervezetébe az élősködőt, amit ő el is ismert: falujukban másképp nem jutnának folyadékhoz.

Az alábbi videón még több felvétel is látható a parazitáról.