Mindannyiunk nagy kedvence a hol vörös, hol fekete, hol szőke hajú színésznő, aki észbontó tehetségét a képregényfilmekkel váltotta milliókra. A több Marvel-produkcióban is a Fekete Özvegy szuperhősnőt alakító színésznő már másodszor vezeti a legjobban fizetett hollywoodi női sztárok listáját. A Forbes szerint bevételnek oroszlánrésze a Bosszúállók: Végjáték című fantasy/sci-fiből származik, amely 35 millió dollárt hozott neki.

A toplistán dobogós még Sofia Vergara 44,1 millió, és Reese Witherspoon 35 millió millió dolláros jövedelemmel. Az első tíz közé elsőként küzdötte fel magát a 7. helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a 8. helyre került Margot Robbie 23,5 millióval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scarlett Johansson 🇺🇸 (@scarlett.johansson.fc) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2019, időpont: 5:06 (PDT időzóna szerint)

A tizes toplistán szerepel még Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo. A 10 legjobban fizetett színésznő elmúlt 12 havi együttes bevételét 315 millió dollárra becsüli a Forbes, jóval kevesebbre a férfisztárok 588 millió dollárra taksált együttes jövedelménél.

Scarlett Johansson a legjobban fizetett női filmsztár 1

Igen, ez a kép is róla készült

A legjobban fizetett férfi filmsztárok pár nappal korábban közzétett listáját Dwayne Johnson, a Jumanji sztárja vezeti 89,4 millió dollárral. Az üzleti magazin a sztárszínészek éves jövedelmét a filmjeik mellett egyéb bevételeikből, márkaszerződéseikből számítja ki.

Scarlett Johansson a legjobban fizetett női filmsztár 2

És ez is!