Az Állj, vagy lő a mamám! egy igazi borzalmas vígjáték volt Sylvester Stallone főszereplésével, de azt legalább megtanulhattuk, hogy minden tökös akciósztár mögött ott áll egy érző szívű édesanya. Az idén Rambóként visszatérő sztárral pedig tényleg ez a helyzet, talán azért érzi magát még mindig elég fittnek és fiatalnak a halálosztó háborús veterán megszemélyesítéséhez, mert 97 éves édesanyja sem él épp nyugdíjas életet.

Jackie Stallone egyedi karakter, volt a női pankráció arca, élő adásban rappelt, televíziós műsorban jósolt az emberek tomporából, a Big Brother valóságshow-sztárja volt, és még kozmetikai termékekkel is megpróbált sikert elérni.

Utóbbi köthető némileg a plasztikázási mániájához, az idős hölgy ugyanis több mint tíz átalakító műtétről nyilatkozott a sajtónak, és arcvonásainak drámai változása mutatja, hogy komoly beavatkozásokról volt szó.

Talán 2005 és 2008 között vívta legnagyobb harcát az idő ellen, arca ekkor tényleg a smink és a műtétek okozta puffadások furcsa egyvelege volt.

Így néz ki Stallone 97 éves édesanyja, aki a mai napig aktívan él 1

A ‘Rocky Balboa’ premierjén 2008-ban fiával. (Fotó: Getty/E. Charbonneau/WireImage for MGM)

Így néz ki Stallone 97 éves édesanyja, aki a mai napig aktívan él 2

Egy közeli 2005-ből (Fotó: Getty/Ben Beeharry/FilmMagic)

2014-re viszont mintha teljesen kicserélték volna, egyszerűen minden fő arcvonása megváltozott.

Így néz ki Stallone 97 éves édesanyja, aki a mai napig aktívan él 3

Fotó: Getty/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Az 1921-ben született Jackie Stallone Instagram profillal is követi a trendeket, gyakran oszt meg rövid videókat edzéseiről, és plasztikai műtétek ide vagy oda, sokan kiegyeznénk ilyen egészségi állapottal 97 évesen.