Mindössze egy bankkártya helyét foglalja el a MultiCard, mely tulajdonképpen egy titániumból készült multiszerszám. Az eszköz gyártója szerint nem kevesebb mint 21 különböző feladatot lehet elvégezni az apró eszközzel, melyeket egy videóban is demonstráltak.

A termék mindössze 44 grammot nyom, és rengeteg egyszerű feladatot el tud végezni, amire egy férfinak a mindennapokban szüksége lehet. Komolyabb barkácsmunkákhoz persze érdemesebb erősebb gépeket használni, de ha csak egy meglazult csavart akarunk visszatekerni a helyére, szeretnénk elvágni egy kötelet vagy csak kinyitni a sörünket, akkor ez az eszköz is bőven elegendő.

A multiszerszám iránt hatalmas az érdeklődés. A fejlesztő a Kickstarteren hirdette meg ötletét, és igen hamar támogatókra lelt. Az eredeti 900 dolláros célt bőven túllépte már, jelenleg közel 6000 dolláros összegnél áll a számláló.

Akár életmentő is lehet ez a különös kártya 1

A mindentudó kártya olcsóbbik, rozsdamentes acélból készült verziója már 25 dollárért (7300 forintért) előrendelhető, a titánium változatért 35 dollárt (10 200 forintot) kér megalkotója. A támogatásokkal egyszerre akár több eszközt is megrendelhetnek azok, akiket érdekel a multiszerszám.

A készlet gyorsan fogy, közel tíz nap alatt az első készlet fele már el is fogyott. Az első darabokat novemberben kaphatják meg a vásárlók, ha minden jól megy.