Az alapok már megvannak, és elkezdett az ég felé emelkedni az Aston Martin-rezidencia Miami belvárosában. A Miami folyó torkolatánál épülő luxustoronyházat impozáns környezet fogja körülvenni, és maga az épület is ezt az életérzést fogja képviselni, ahogy azt az alábbi látványtervek is mutatják.

Luxustársasházat épít az Aston Martin 1

Luxustársasházat épít az Aston Martin 2

A 250 méter magas épület alapjait 2017 végén kezdték el építeni a part mellé, és 1,5 év alatt 10 700 köbméter betont tettek le a munkások. Erre a területre húzzák fel a 66 emeletes társasházat.

Luxustársasházat épít az Aston Martin 3

Luxustársasházat épít az Aston Martin 4

Az Aston Martin a G&G Business Developments nevű ingatlancéggel közösen építi a luxustársasházat. Az utóbbi vállalat vezérigazgatója szerint még idén elkészül nyolc emelet, így semmi akadálya annak, hogy 2022-ben már beköltözhessenek a vevők. A lakások fele egyébként már elkelt, ami nem is csoda, elnézve a látványterveket és az elhelyezkedést figyelembe véve.

Luxustársasházat épít az Aston Martin 5

Luxustársasházat épít az Aston Martin 6

A lakások mérete változó: a legkisebbek 65, a legnagyobbak 1765 négyzetméteresek. Az árak is ennek megfelelően változnak: 750 ezertől egészen 50 millió dollárig (216 millió – 14,5 milliárd forint) terjed a kínálat.

Luxustársasházat épít az Aston Martin 7

Luxustársasházat épít az Aston Martin 8