Egy gitárnál nem árt, ha kényelmes a fogása, jó az egyensúlya. Ha valaki órákig áll a színpadon, akkor tudja értékelni az ilyen apróságokat, többek között ezért is olyan a legelterjedtebb testtípus, a Fender Stratocaster kialakítása, amilyen.

Aki nem ismerné, erről a gitárról van szó:

Egy ilyen Godzilla alakú gitár hiányzott csak az életünkből 1

Innen nem látszik, de a pengető kéz irányában keskenyedik a gitártest, valamint a hátlap is olyan kialakítást kapott, hogy igazodjon a zenész törzséhez. Ezzel szemben Godzilla nem túl ergonomikus kialakítású:

Egy ilyen Godzilla alakú gitár hiányzott csak az életünkből 2

Nyilván itt a dizájn minden egyebet felülír, és amikor ennyire elborult vizekre evezünk, akkor tulajdonképpen már semmi sem számít, az ár sem. Ezért a limitált szériás, lila LED fényekkel világító, ESP alkatrészekből épített csodáért 52 ezer dollárt, vagyis 15 millió forintot kérnek. Igen, egy lakható vidéki családi ház, vagy egy minden jóval teletömött középkategóriás autó ára, és van, aki ki fogja fizetni.

Egy ilyen Godzilla alakú gitár hiányzott csak az életünkből 3Egy ilyen Godzilla alakú gitár hiányzott csak az életünkből 4Egy ilyen Godzilla alakú gitár hiányzott csak az életünkből 5